In 2016 bestond onze molen 150 jaar.

En daar zijn we trots op! Er komt namelijk best veel bij kijken. Iedere 2e en 4e zaterdag van de maand kunt u onze mooie molen zien draaien. Dan wordt er gemalen door onze vier molenaars. Molen Zeldenrust is een zelfstandige, ambachtelijke graanmaalderij.

Vindt u het leuk om een keer te komen kijken? Tijdens de Nationale Molendag en Nationale Monumentendag is de molen open en kunt u deze bezichtigen onder leiding van een van onze vrijwillige molenaars. Ook tijdens ons gezellige Molencafé kunt u de molen komen bekijken. Hou onze evenementenkalender onderaan onze website in de gaten!

Print 

Rondleiding op afspraak

Wilt u liever een rondleiding op afspraak? Dat kan natuurlijk ook. Laat het ons weten via hetcontactformulier op deze site. Een vrijwillige bijdrage is dan altijd welkom. De meeste molens in Nederland worden door vrijwillig molenaars in werking gesteld. Hierdoor zijn de molens helaas beperkt voor bezoek geopend. Als de molen voor bezoekers is opengesteld, dan heeft de molenaar aan of bij de molen een blauwe wimpel uitgehangen.