OPEN MONUMENTENDAG 9 & 10 SEPTEMBER

“Het thema ‘Boeren, burgers en buitenlui’ verbindt stadsbewoners, plattelandsbewoners en mensen met een rondtrekkend bestaan en het verbindt uiteenlopende historische perioden met het heden…”

Dit jaar staat het monumenten weekend zaterdag 9 september in het teken van het landelijke thema van ‘Boeren, Burgers en Buitenlui.’ De 4 monumenten en de ondernemende Hooge Zwaluwnaren van ‘Hooge Zwaluwe op Spoor’ slaan de handen ineen en maken er een open-deuren-monumentendag van. Bedrijven en stichtingen/verenigingen, maar natuurlijk ook de 4 mooie monumenten zetten de deuren open en zorgen voor een leuke tocht door het dorp met puzzelvragen en zorgen voor passend vervoer (paard en wagen dankzij Stal Dudok) langs de monumenten en bedrijven. Fanfare Concordia opent deze dag langs de monumenten met een heuse omroeper. Bekijk het programma

“Boeren, burgers en buitenlui, komt dat zien!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *