Molen Zeldenrust ook te bewonderen tijdens West-Brabantse molendag op 26 maart

Op 26 maart zullen veel molens in West-Brabant open zijn voor publiek, waaronder ook onze Molen Zeldenrust. Molenaars uit andere provincies in Nederland zullen een rondje maken langs de molens in onze streek. Maar ook u bent van harte welkom om de molen(s) te bezichtigen, een rondleiding te krijgen en – in het geval van Molen Zeldenrust – alles wat er te weten valt te horen van onze vrijwilligers/molenaars.

Molen Zeldenrust is open van 11.00-17.00 uur. Voor de bezoekers is er koffie, thee, fris en desgewenst een biertje.

Meer informatie over de West-Brabantse molendag vindt u ook op de website van Vereniging Westbrabantse Molens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *