Stem op molen Zeldenrust tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Na het succes van vorig jaar doet Molen Zeldenrust dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Ons doel is dit jaar om de lampen die onze molen aan de buitenkant zo mooi verlichten te vervangen door zuinigere verlichting.

Als u lid bent van Rabobank Amerstreek, dan heeft u deze week een stemkaart per post ontvangen. Vanaf vandaag tot en met dinsdag 18 april kunt u 5 stemmen verdelen over alle deelnemende verenigingen en stichtingen. U mag maximaal 2 stemmen aan 1 organisatie geven, dus we hopen natuurlijk dat u er 2 aan Molen Zeldenrust wil geven.

Elke stem is geld waard! Nadat alle stemmen geteld zijn, wordt het totaalbedrag van €75.000 gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk wat de waarde per uitgebrachte stem is.

De molen was natuurlijk al energiezuinig (het is tenslotte een windmolen 😉 maar door uw stem op de molen bij de Rabobank Clubkas Campagne kunnen we nóg meer bijdragen aan een beter milieu! Help ons zuinigere buitenverlichting aan te schaffen en stem op Molen Zeldenrust via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *