Kerstmarkt bij molen Zeldenrust

Kerstmarkt bij molen Zeldenrust
Zaterdag 8 december

Op zaterdag 8 december hebben we een primeur bij molen Zeldenrust. Dan vindt er namelijk een heuse kerstmarkt plaats. Ja hoor, zelfs de kerstman doet de molen dan aan! Vanaf 14.00 uur is de kerstmarkt geopend en rond 18.00 uur sluiten wij de poort.

  • Wat is er allemaal te doen?
  • Houtbewerking (door Theo van de Bosch)
  • Kerststukjes maken (door puur by Manon)
  • Kaarsen maken (door Jan Verhoeven)
  • Sierraden maken (door Miranda Brouwers)
  • Creatieve alternatieve kerstversiering (Adrie Ansems)

Vanaf 10.00 uur zijn er bij de molen ECHTE kerstbomen te koop, indien gewenst worden ze thuis bezorgd! Ook de inwendige mens zal niets te kort komen. Kerstsnoepjes voor de kinderen, een pan met lekkere soep, glühwein, chocolademelk en nog veel meer zal er voor iedereen volop zijn. Natuurlijk is het molencafé de gehele tijd geopend! Bij het betreden van het molenterrein krijg je direct het kerstgevoel. Kom kijken en maak het mee.

We zien je graag zaterdag 8 december tijdens de kerstmarkt.
Team Molen Zeldenrust

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *